ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣ!!

Και επειδή πολύ το κουράζετε και έχει καταντήσει κουραστικό να μιλάτε συνέχεια για τα επεισόδια που κάνουνε αυτοί οι 20-30 που δεν έρχονται να δούνε το ματς ,δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα τους και είναι κομμήτες ,να σας ενημερώσουμε κάτι. Πλέον ούτε 20-30 είναι αλλά πολύ περισσότεροι και είναι προφανώς γνωστοί και στις διοικήσεις.

Γιατί δεν πιάσανε τον τυπά που όρμηξε στην φυσούνα για να την πέσει στους παίκτες μας μόλις έγινε η πρώτη αποχώρηση;; Ποιος τον άφησε να κατέβει μέχρι κάτω και να δρα ανενόχλητος;

Ας απαντήσει κάποιος σε αυτήν την απορία και όλα τα άλλα μπορείτε να τα σκεφτείτε και μόνοι σας..

Τώρα πάμε σε κάτι άλλο... θέλετε να πατάξετε την βία γιατί έχει γίνει ένα ανεξέλεγκτο και άκρως συνηθισμένο φαινόμενο; Ας βγει η Πολιτεία ,η κυβέρνηση και να κόψει απο σήμερα κιόλας τις περισσότερες αθλητικές εφημερίδες που τα πρωτοσέλιδα τους πλέον είναι το λιγότερο χυδαία και αηδιαστικά. Αυτές οι φυλλάδες έχουν γίνει συνηθισμένο και ανεξέλεγκτο φαινόμενο που δυναμιτίζει κάθε φορά το κλίμα πριν απο ένα ματς και δεν τις ακουμπάει κανείς.

Και αφήστε τις μαλακίες για θέσεις εργασίας κτλ .Έτσι κι αλλιώς αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά κάφροι και δεν ενημερώνουν τον κόσμο ,απλά βγάζουν την καύλα τους σε πρωτοσέλιδα και στήλες.

Πάρτε παράδειγμα απο τα χθεσινά πρωτοσέλιδα για να καταλάβετε...

Ξεκινήστε απο κει και ύστερα θα βρείτε την συνέχεια...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/6/10 3:34 μ.μ.

    mazi me aytous kai esas prepei na sas pausoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς όποιος γουστάρει μας διαβάζει ,δεν κρεμόμαστε στα περίπτερα και μας βλέπει ο κάθε περαστικός!

    Και ούτε το παίζουμε αντικειμενικοί και ύπουλα κάνουμε προπαγάνδα

    ...επιχειρήματα θέλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/10 5:26 μ.μ.

    me douleyeis re file?epeidh den vgaineis se peritero mporeis na grafeis o,ti 8eleis kai na vrizeis opoion 8eleis?panw apo 1000 melh den exeis?osa sxedon kai mia opadikh efhmerida ti mas les twra....toulaxiston oi efhmerides einai enypografes enw esy oxi.esy kaneis perissotero kako giati pote den 8a plhrwseis to opoiodhpwte kostos gia o,ti grafeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου