ΘΕΛΕΙ ΑΡΧ...ΔΙΑ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ!






ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΑΣ!

Επειδή πολύ το σκαλίζουμε τόσα χρόνια ,κάθε τόσο μιλάμε για το γηπεδικό ,κάθε τρεις και λίγο ψάχνουμε για νέες λύσεις και στο τέλος πάντα τίποτα! Το χουμε πει άπειρες φορές και δεν θα βαρεθούμε να το λέμε και να το τονίζουμε ,μέχρι να ακουστούμε! Η λύση είναι μία και την έχουμε μέσα στα πόδια μας!! ΛΕΩΦΟΡΟΣ ,ΛΕΩΦΟΡΟΣ ,ΛΕΩΦΟΡΟΣ! Εκεί που μεγάλωσε ο Σύλλογος ,εκεί που ανδρώθηκαν γενεές ,εκεί να συνεχίσει την ιστορία του ο μεγαλύτερος ελληνικός αθλητικός Σύλλογος!

Το νέο μας αθλητικό κέντρο μπορεί να γίνει στην Λεωφόρο ,αλλά θέλει πολλά κιλά ...μπαρμπάλια και όχι μπιρμπίλες και μαλακίες! Και αυτά πρέπει να τα δείξουν αυτοί που μας διοικούν και ο κόσμος ΑΜΕΣΑ!!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν φωτογραφίες και στοιχεία που βρήκαμε απο το αποτέλεσμα κατασκευαστικής εταιρίας το 2003 ,που την είχε αποδεχτεί σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια ,αλλά ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί δεν προχώρησε.

Το συγκεκριμένο project αποτέλεσε πρωτοβουλία του ...
Θανάση Γιαννακόπουλου που απευθύνθηκε πριν το καλοκαίρι του 2003 σε κατασκευαστική εταιρία ,για το πως μπορεί να γίνει η ανακατασκευή της Λεωφόρου ,χωρίς να χρειαστεί να γκρεμιστούν σχολεία και προσφυγικά ,χωρίς να χρειαστεί να γίνουν αλλαγές φοράς και να δημιουργηθεί χάος στο κέντρο της Αθήνας. Η πεποίθηση του πως μπορεί κάτι τέτοιο να είναι εφικτό ,βασίστηκε στην απορία του πως γίνεται επί δεκαετίες να υπάρχουν τόσα μεγάλα γήπεδα μέσα στα κέντρα μεγαλουπόλεων(Βαρκελώνη ,Λονδίνο) και αυτό δεν μπορεί να γίνει στην Αθήνα.

Όντως τον Οκτώβριο του 2003 βγήκαν στην δημοσιότητα ,φωτογραφίες και στοιχεία του έτοιμου project που κοινοποίησε σε Γιάννη Βαρδινογιάννη ,Παύλο Γιαννακόπουλο ,Βλάσση Σταθοκωστόπουλο και Εύαγγελο Βενιζέλο ,ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Μην ξεχνάμε πως πάγια θέση του ερασιτέχνη ήταν η ανακατασκευή της Λεωφόρου και τα τελευταία 5 χρόνια είναι σύμφωνος για τον Βοτανικό.

Τι περιείχε το συγκεκριμένο project; Στοιχεία που κάλυπταν όλες τις προυποθέσεις και ικανοποιούσαν παράλληλα όλες τις ανάγκες του Συλλόγου ,χωρίς να δημιουργούν παράλληλα πρόβλημα στην περιοχή!

Οπότε έχουμε και λέμε:

1. Γήπεδο ποδοσφαίρου 30.000 θέσεων 
2. Κλειστό Γήπεδο μπάσκετ και βόλλευ 6.500 θέσεων
3. Πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και χωρητικότητας 1.000 ατόμων
4. Χώροι για στέγαση λοιπών τμημάτων του ερασιτέχνη
5. "Πλατεία" με καταστήματα και εστιατόρια 

Όλα αυτά μέσα σε 20 στρέμματα!!

Πάμε τώρα στις λύσεις των προβλημάτων που πιθανότατα θα εμφανιζόντουσαν.

Καταρχήν ,όπως προείπαμε ,το συγκεκριμένο project δεν προβλέπει αλλαγή φοράς του γηπέδου ,αλλά όλα είναι ως έχουν! Το βασικό σημείο της όλης κατασκευής βρίσκεται στην ανύψωση του αγωνιστικού χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου ,σε σχέση με την σημερινή του μορφή ή αλλιώς βύθιση του εδάφους κατά 3-4 μέτρα! Έτσι θα δημιουργηθούν τα κλειστά και οι υπόλοιποι χώροι ,κάτω απο το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΥ


Όπως είπαμε το project δεν προέβλεπε αλλαγή φοράς του γηπέδου .Η μόνη διαφορά είναι πως θα υπήρχε επιμήκυνση απο την μια πλευρά και συγκεκριμένα απο τις Θύρες 6-7. Δηλαδή θα παίρναμε τον χώρο που υπάρχει απο πίσω (είναι ένα γκαράζ τώρα) και ανήκει στην Εκκλησία. Πιο καθαρά φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.


Τώρα ,θα υπάρχει η εύλογη απορία που στο καλό θα χωρέσουν οι εμπορικοί χώροι ,μιας και το γήπεδο απο μόνο του καλύπτει όλο τον χώρο. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω ,το έδαφος θα βυθιστεί κατά 3-4 μέτρα. Αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν μαζί με το κλειστό γήπεδο και λοιπούς χώρους και άλλα επίπεδα .Συγκεκριμένα 5 και θα είναι ο αγωνιστικός χώρος ,η "πλατεία" με τα καταστήματα και τα εστιατόρια ,τα αποδυτήρια ποδοσφαίρου ,τα αποδυτήρια μπάσκετ και βόλλευ και τα κλειστά!


Η "πλατεία" θα δημιουργηθεί κάτω απο τον αγωνιστικό και όχι σε υπόγειο επίπεδο. Μην ξεχνάτε πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι υπερυψωμένος κατά 4,5 μέτρα απο την σημερινή του μορφή!

Επίσης το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα στηρίζεται σε 4 πυλώνες και θα σκεπάζεται όλο!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΟΥ 2003 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΑ 75 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!!

Όπως λέει και ο τίτλος ,για να γίνει το αθλητικό μας κέντρο στην Λεωφόρο ,θέλει αρχ...δια απο όλους. Απο τις διοικήσεις δείχνοντας αποφασισμένες να κάνουν πράξη την ανάπλαση της Λεωφόρου και απο τον κόσμο πιέζοντας προς πάσα κατεύθυνση με οποιοδήποτε τρόπο. Μην ξεχνάτε πόσοι είμαστε και πως αν υπάρχει σωστή οργάνωση ,βγάζουμε και κυβέρνηση!

Ο κόσμος δεν έχει ξεσηκωθεί ακόμα ,όπως πρέπει για το γηπεδικό και η ώρα φτάνει!

Επίσης θέλει αρχ...δια απο τους διοικούντες η κατασκευή της Λεωφόρου ,γιατί προφανώς και θα υπάρχουν μειωμένες εμπορικές χρήσεις. Γιατί μην κοροιδευόμαστε ,το θέμα Λεωφόρος θα μπορούσε να πιεστεί περισσότερο και ο Βοτανικός δεν θα γινόταν τόσο αγαπητός απο τους διοικούντες αν δεν υπήρχαν στην μέση τα εμπορικά καταστήματα. Αλλά απο την στιγμή που μιλάμε για απλά μειωμένα εμπορικά καταστήματα ,η Λεωφόρος -σίγουρα- αξίζει και αποτελεί μοναδική λύση για τον κόσμο ,αλλά αξίζει και για τις διοικήσεις και τα έσοδα τους .

Και ο ερασιτέχνης μια χαρά επιβιώνει και είναι οικονομικά δυνατός με αυτές τις εμπορικές χρήσεις και τα έσοδα απο τα εισιτήρια ποδοσφαίρου και μπάσκετ ,αν του δίνοντας όπως του αναλογούν!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ! Έχουμε Γιαννακόπουλους ,Πατέρα ,Βγενόπουλο ,Βαρδινογιάννηδες και τόσους άλλους ...ε του πούστη ,αν θέλουν πραγματικά αυτά τα ονόματα δεν μπορούν να πιέσουν μια κυβέρνηση;;

Και επειδή ο Βοτανικός όπως λέγεται δεν προχωράει και ούτε πρόκειται ποτέ ,το οακα μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ και δεν αποτελεί την ιδανική λύση ,ας στραφούμε τώρα που το timing ευνοεί όλοι προς την Λεωφόρο!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!


ΥΣ:Το συγκεκριμένο project είναι του 2003 .Αν οι διοικούντες θελήσουν πραγματικά να συνεχίσουμε την ιστορία του Συλλόγου στην Λεωφόρο ,μπορούν να αρχίσουν να απευθύνονται σε εταιρίες και να βασιστούν πάνω σε αυτήν την μελέτη. Έτσι κι αλλιώς έχουν περάσει και 7 χρόνια απο τότε και ο κόσμος γεμίζει νέες ιδέες...

Σχόλια

  1. πωωω ρε φιλε!
    αυτο θα θελαμε ολοι μας..

    το αναδημοσιευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποτίθεται οτι το πρόβλημα το 2003 ήταν η ανεύρεση κεφαλαίου για να γίνει το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός ζήταγε λένε βοήθεια απο την πολιτεία, γεγονός καθόλου παράλογο απο την στιγμή που η πολιτεία έχτιζε για τον Ολυμπιακό το Καραϊσκάκη.
    Μην ξεχνάμε επίσης οτι η Λεωφόρος ως ένα απο τα παλαιότερα και ιστορικότερα γήπεδα της Ελλάδος είχε χρησιμοποιηθεί και για αγώνες της Εθνικής.
    Τελικά η πολιτεία, ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ, δεν βοήθησε. Η διοίκηση, ο Ερασιτέχνης κλπ, δεν πίεσαν της καταστάσεις και βρεθήκαμε πάλι σε σημείο 0.

    ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/10/10 3:07 μ.μ.

    Δεν χωραμε πλεον. ειναι πολυ μικροι οι αριθμοι πλεον για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ λαο αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/10/10 3:12 μ.μ.

    Συμφωνω..μικρος αριθμος πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και προς του δύο απο πάνω. Πρώτον μιλάμε για μελέτη του 2003. Στο υπάρχον σχέδιο είμαι σίγουρος, αν και δεν είμαι μηχανικός η αρχιτέκτονας οτί μπορεί να γίνει κατασκευή που να αντέχει μια 10άρα χιλιάδες παραπάνω.. (Όσον περνάει ο χρόνος η τεχνολογία αλλάζει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ) Σκεφτείτε το γήπεδο της Ντορτμουντ με τα τεράστια πέταλα.
    Επίσης, ας δούμε φέτος και με τα 30.000 διαρκείας ποιά θα είναι η μέση προσέλευση κόσμου και αν το υπερβαίνει κατα πολύ εγώ μαζί σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσον αφορά τον μικρό αριθμό ...διαβάστε ξανά το υστερόγραφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι φιλε, νομιζω οτι ειναι μια σκεψη που εκφραζει την πλειοψηφια του κοσμου μας!
    Οσο για την χωρητικοτητα δεν ειναι αλυτο το προβλημα, μιας και μπορει να ανεγερθει γηπεδο 30000 θεσεων με δυνατοτητα μετατροπης σε 38000-40000 (παραπανω δε νομιζω οτι χρειαζονται σε καθαρα ποδοσφαιρικο γηπεδο και ΟΧΙ σταδιο)!

    Μακαρι να το ξανασκεφτουν, αλλα ας αποφασισουν γρηγορα γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι η μεγαλυτερη ελληνικη ομαδα δε νοειται να μην εχει δικο της σπιτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ωραιο αρθρο παιδια ΜΠΡΑΒΟ!!
    Συμφωνω οτι με βασει αυτο το project μπορουν να βασιστουν και να γινουν νεα σχεδια αλλα πιστευω οτι ολοι μας θεωρουμε οτι η εδρα μας μπορει να ειναι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ!
    pao1908 συμφωνω..Ας εχουμε προσελευση φετος και ξαναμιλαμε για παραπανω θεσεις..
    ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και επειδή το παρέλειψα ,να συμπληρώσω πως το κόστος κατασκευής ήταν στα 25 δισεκατομμύρια δραχμές και χρόνος υλοποίησης του έργου στους 18 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωραιο αλλα δυσκολο.μακαρι να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πωπω λεωφορο θελει ο λαος,λεωφορο πρεπει να γινει,αυτο ειναι σωστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/10/10 5:47 μ.μ.

    από ότι έχω ακούσει υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια των φιλάθλων σκεφτείτε τι θα γίνει αν πέσει δακρυγόνο μέσα στο κλειστό 11 μέτρα κάτω από τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/10/10 8:10 μ.μ.

    magkes exoyme th dynatothta na kanoyme oti goystaroyme...
    40000-50000 xiliades oti theloyme...
    exoyme tromerh dynamh arkei na to katalaboyme kai na ksypnhsoyme...

    de shkwnoyme koybenta.
    GHPEDO STH LEOFORO MONO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/10/10 11:01 μ.μ.

    Η ομάδα ειναι σε μια φάση που μπορεί να αλλάξει επίπεδο καιξαναγυρίζουμε πίσω; Σε αυτα τα θέματα όταν σκεφτόμαστε το παρελθόν δεν υπάρχει μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν γυρνάς πίσω αν χρησιμοποιήσεις τα σχέδια και τα ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ για να είναι αυτά που πρέπει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχεις.
    Ουσιαστικά βλέπουμε οτι αν υπάρχει θέληση γίνεται, και επειδή εχουμε βαρεθεί να μας κοροϊδεύουν, φτάσαμε 2010 και εδώ και 2 χρόνια είχαμε σίγουρα δικό μας γήπεδο, ας είμαστε γραφικοί και ρομαντικοί και ας επιδιώξουμε αυτό που θέλουμε πραγματικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/10/10 1:00 π.μ.

    Ωραία όλα αυτά, αλλά θα μεγαλώσει και ο αγωνιστικός χώρος ή θα εξακολουθούμε να παίζουε σε αυτή την τρύπα; Γιατί αν μείνει όπως έχει θα έχουμε καθε Κυριακή εμφράγματα γιατί δεν θα μπορούμε να τρυπήσουμε τις άμυνες των μικρομεσέων ομάδων και θα περιμένουμε μέχρι το 90 για κανένα στημένο μήπως και βάλουμε γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/10/10 1:34 π.μ.

    Φίλε μου ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου είναι όσο του ΟΑΚΑ οπότε άκυρο αυτό που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/10/10 2:01 μ.μ.

    PAIDIA KSEXASAME KATI BASIKO. TO METRO POU BRISKETAI APO KATO......MPOROUNE NA MAS TO RIXOUN OS PROSXIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/10/10 3:24 μ.μ.

    ελφ 13 μου αρεσει αλλα το σιγουρο ειναι για μενα παντα οτι γηπεδο κατω απο 60000 ειναι μικρο για τον παο!!φετος ειχαμε 30000 διαρκειας και αν εχουμε πιο λιγες θεσεις θα χρεωνουν τα εισητηρια πιο πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/10/10 3:34 μ.μ.

    Aparetiti i diadwsi tou arthou pandouuuuu....PAO GERA STI LEWFORO ERXOMASTE STO SPITI MAS KSANA ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/10/10 8:10 μ.μ.

    Τόσο μεγάλος όσο του ΟΑΚΑ δεν είναι σίγουρα. Και αν θέλουμε όντως να πάμε μπροστά πρέπει να το μεγαλώσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/10/10 6:02 μ.μ.

    υπηρχε και η σκεψη να επεκταθουμε και την λεοφορο που μπορουσε να γινει υπογια
    ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΙΤΗΣ1/12/10 11:36 π.μ.

    Γηπεδο στο κεντρο της Βαρκελωνης γινεται γιατι η Βαρκελωνη ειναι μια πολη ΑΡΙΣΤΑ ρυμοτομημενη. Αντιθετα γηπεδο στο κεντρο της Αθηνας ΔΕ γινεται γιατι η Αθηνα ειναι η πιο αναρχη πολη της Ευρωπης. Θα μπλοκαρουν τα παντα σε καθε αγωνα, θεσεις παρκινγκ δε θα υπαρχουν και περαν αυτου ο ΠΑΟ χρειαζεται γηπεδο τουλαχιστον 50.000 θεσεων. Η καλύτερη λύση ήταν τότε στο ελληνικό αλλά κάποιοι αγεωγράφητοι θεωρούσαν το Ελληνικό Πειραιά. Και στο κάτω κάτω είμαστε Παναθηναικοί λόγω της ομάδας όχι λόγω της πόλης. Η Αθήνα σαν πόλη είναι έκτρωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. oi kapoioi ageografitoi itan o kosmos tou sillogou?
    an piteveis re file pws to elliniko itan lisi gia ton sillogo ,tote mallon den exeis katalavei pws o kirioteros logos pou theloume leoforo ,einai gia na min xathun oi rizes tou panathinaikou kai tou kosmou tou... oso romantiko kai grafiko an sou akougetai.

    i aek giati thelei na xtisei to gipedo stin n.filadelfeia?
    gia kathe sillogo apotelei kirio melima na min xanei tis rizes tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΙΤΗΣ2/12/10 1:24 π.μ.

    Σε εναν Παναθηναικο που θελει να γινει ευρωπαικη δυναμη και να διεκδικει ευρωπαικους τιτλους χρειαζεται ενα γηπεδο τουλαχιστον 50.000 θεσεων με ανετη προσβαση και λειτουργικοτητα. Σε εναν γαυροποιημενο Παναθηναικο που το μονο που θα τον ενδιαφερει θα ειναι να παιρνει με καθε τροπο το πρωταθλημα και να αδιαφορει για την εξελιξη του ως συλλογος ναι η Λεωφορος ειναι καλη. Με γηπεδο στο Ελληνικο θα ειχαμε ανεβει 2 επιπεδα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. katse re file gia na min leme ki oti theloume (sevasti i apopsi sou gia na min pareksigiomaste)

    o sillogos gavropoieitai an paei stin lewforo? me poia logiki?

    an ftiaxeis gipedo 35 xiliadwn thesewn amigws podosfairiko ,den ekselissesai san silogos??

    na min figeis apo tis rizes sou den einai simantiko thema??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΙΤΗΣ2/12/10 12:38 μ.μ.

    Οταν μιλαω για γαυροποιηση εννοω κυριως την αντιληψη που υπαρχει τελευταια στο περιβάλλον του Παναθηναικού ότι το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα και αδιαφορούμε για Ευρώπη. Είναι μία τακτική που εφάρμοσε ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια χωρίς ουσιαστικά να εξελιχθεί καθώς η καλύτερή του χρονιά ήταν το 1998/99! Αν μπορούμε να φτιάξουμε γήπεδο στη Λεωφόρο με 50.000 θέσεις και άμεση πρόσβαση του κόσμου οκ αλλά ξέρουμε ότι έτσι όπως είναι χτισμένη η Αθήνα αυτό ΔΕ γίνεται. Οπότε μεταξύ του να φτιάξουμε γήπεδο 30.000 θέσεων στ Λεωφόρο και 50.000 θέσεων κάπου αλλού προτιμώ τη δεύτερη επιλογή. Είναι και λίγο αισθητικό το θέμα, η Αθήνα είναι πολύ άσχημη πόλη όσον αφορά το κέντρο της. Οπως και να χει το θέμα είναι να γίνει αυτό το ρημάδι το γήπεδο επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. file apla exeis san vasi ena swsto skeptiko pws ston vwmo tis antipalotitas mas me ton gayro analwnomaste kai den dinume vasi stin evrwpi .

    auto einai swsto kai dimiourgithike apo tin rizoupoli kai meta. einai ksekatharo.

    alla berdeveis autin tin skepsi sou me to gipediko pou den exei kamia sxesi. tin lewforo den tin thes gia na pairneis mono to prwtathlima .tin thes giati ekei einai oi rizes sou ,ekei thes na megalwsoun kai oi nees genees .

    kai na sou pw kati? protimw 35.000 kai se kathe mats na nai tigka ,para 50.000 kai na einai sta perissotera misogemato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΙΤΗΣ2/12/10 4:39 μ.μ.

    AKOMA KALYTERA 50.000 KAI NA NAI TIGKA SE KATHE MATS! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. nai ok ,alla an to doume auto realistika de ginetai..

    etsi ki alliws me auto to skeptiko exei prowthithei kai i lisi votanikou ,einai konta sto kentro tis athinas kai exei auxmeni xwritikotita.

    gia mena to elliniko pote den apotelouse lisi gia tous logous pou sou proanefera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος25/12/10 10:23 μ.μ.

    Λεωφόρος με 50.000 και οσο γινεται περισότερες, και η 13 στη θεση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος27/12/10 11:36 π.μ.

    re eksipne parking pou tha ginei???sto plintirio dipla??pou xoragane 200 autokinita??thelei xoro giro giro to ghpedo reee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/12/10 4:08 μ.μ.

    ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ! ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΗ ,ΥΠΟΓΕΙΑ , Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος24/1/11 8:33 μ.μ.

    leoforos kai pali leoforos...sumfwnw me tous prohgoumenous.protimw ena ghpedo 30000 evs 35000 xiliades kai na psaxnoume lisasmena eisitirio para to xali tou oaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος24/1/11 9:21 μ.μ.

    de xreiazetai parking sti leoforo...metro sta 200 metra exoume!!!kai efikto , kai oikologiko!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος27/1/11 4:58 π.μ.

    Λεωφόρος με τα χίλια, σύμφωνοι...αλλά το να παίζει ο πεντάστερος σε γήπεδο μόλις 6 χιλιάδων θέσεων είναι απλά ντροπή. Χίλιες φορές να γίνει αμειγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο και απλά να ανακατασκευαστεί και ο Τάφος από κάτω για τα τμήματα βόλλεϋ, με το μπάσκετ να βρίσκεται αλλού.

    Αλλά τι τα συζητάμε...όνειρο απατηλό κακά τα ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Paida ghpedo stnhn leofwro einai dyskolo..Bebaia ekei megalwsame alla einai polu dyskolo gia ton shmerino lao tou PAO...To OAKA emena dn me xalaei ka8olou...Alla as poume kapou allou extos apo leofwro tha sas xalage to ghpedo?..Ena ghpedo 45000 pisteuw einai oti prepei.. Alla egw dn lew oxi gia ghpedo sthn leofwro me 30000..dn peirazei..allwste...STHN LEOFWRO PANATHA SE GNWRISA...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εκεί θέλουμε τη βάση του συλλόγου! Γήπεδο στη λεωφόρο και τρελαίνομαι...
    ο παλμός και η ατμόσφαιρα θα είναι απίστευτα...
    κλουβί με ρόδες και πράσινες μπόμπες με φλόγες...

    - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ενημερωτικα για να παιξει μια ομαδα στην euroleague χρειαζεται γηπεδο μπασκετ ανω τον 10000 χιλιαδων θεσεων γι'αυτο και ομαδες οπως η τσσκα,μπαρτσελονα και σιενα θα αλλαξουν γηπεδα φετος.αυτο οσο αφορα το γηπεδο μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. mono 6 -7 xiliades to ghpedo basket ...panw apo 10.000 na mhn pw panw apo 15.000 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Απο το στομα σου, και στων ....θεων τ αυτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. H καλυτερη ολων των λυσεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χαχαχα πισινα ολυμπιακων διαστασεων...για να σου παιρνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα μετρα.


    Τι το θες το πολο λαγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου