ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ! ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ,ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!!


Επειδή μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη πως γίνεται ο Πανιώνιος που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην super league ,να δίνει με τόση ευκολία βασικούς του παίκτες ,που υποτίθεται θα τον βοηθούσαν να παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Επίσης μας έκανε εντύπωση πως ο ...
Κουμορτζί που λεγόταν πως είναι ένα βήμα πριν τον Σύλλογο ,μέσα σε λίγες μέρες έκλεισε στον γαύρο και πως ο Βεντούρης δεν μπήκε καν στον κόπο να ακούσει την πρόταση που είχε να του καταθέσει η αεκ για την απόκτηση του Μανιάτη ,αλλά επέσπευσε την μεταγραφή των 2 παικτών του Πανιωνίου με ανακοίνωση-ενημέρωση απο το επίσημο site της ομάδας τους.

Και επειδή ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο ο Γεράσιμος Βεντούρης λοιπόν που πλέον κάνει κουμάντο στον Πανιώνιο ,δουλεύει χρόνια στον Μαρινάκη και συγκεκριμένα στην Capital Maritime & Trading Corp. 

Οπότε απότι φαίνεται οι μεταγραφές των παικτών του Πανιωνίου είναι στα πλαίσια των υποχρεώσεων του Βεντούρη προς τον εργοδότη του.
Και προφανώς μην πιστέψει κανείς πως οι υποχρεώσεις σταματάνε εδώ ...ο γαύρος πρέπει να περάσει απο την Ν.Σμύρνη στον β γύρο και αν έχει ανάγκη τους βαθμούς θα τους πάρει. Όπως έχουμε να περάσουμε κι εμείς απο την φιλόξενη έδρα της Ν.Σμύρνης και όλοι μπορείτε να φανταστείτε τα ...πριμ-δώρα που θα πέσουν απο τον Βεντούρη μια εβδομάδα πριν εκείνο το ματς ...στα πλαίσια της συνεργασίας του με τον Μαρινάκη.

Σε όλο αυτό το εγχείρημα θα βοηθήσει και με το παραπάνω ο προπονητής που μισεί τα πράσινα ,Τάκης Λεμονής !Όλοι έχουν πιάσει τα πόστα τους ...

ΤΙ;; ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ;; ΟΧΙ ΚΑΛΕ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/1/11 1:22 μ.μ.

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΑΥΡΕ. ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΣΟΥ Η ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΜΩΣ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/11 9:22 π.μ.

    ντου και τσαπού στους τσάτσους του γανυμήδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου