ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ.ΓΚΟΤΖΟ ,ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛ*Κ*ΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο Κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ!


Είναι τόσο ...σφοδρά τα συναισθήματα μας για την πάρτη σου κ.Γκότζο που στο τέλος θα κάνουμε και γαργάρα τα όσα απίστευτα είπε χθες ο κ.Αντωνίου. Έχεις κάνει τόσο πόλεμο στον Σύλλογο και στον κόσμο του που πλέον χαίρεσαι σαν χαιρέκακο παιδάκι την κατάσταση που τραβάμε.

Έμμισθος και με κακό τρόπο άνθρωπος είσαι και κάτι σαν δημοσιογράφος ,γιατί αν ήσουν απο αυτό θα σε υποστήριζαν χθες οι συνάδελφοι σου και δεν θα σε γράφανε στα @@ τους.

Ειδικά οι Παναθηναϊκοί ρεπόρτερ που κατά καιρούς περάσανε απο τα χεράκια σου (βλ.Σκόκας) ,ακόμη κι αυτοί ούτε που θέλουν να ακούνε το όνομα σου.

Τέλος όμως η παρένθεση και πάμε στα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που πέταξε ο κ.Αντωνίου και δεν έχουν σχολιαστεί απο πουθενά!

ΠΡΩΤΟΝ
,είστε σοβαροί ότι θα φέρνατε τον Μπάγεβιτς το καλοκαίρι του 2008;; Δεν ξέρουμε αν σας το είχανε πει ,αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι απο τους πλέον πιο ανεπιθύμητους .Δεν πα να είναι -που δεν είναι- και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ..αυτό το χρηματόδουλο ανθρωπάκι που μεγαλούργησε με την παράγκα του Θείου ,ούτε ζωγραφιστός έξω απο την Παιανία ..

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ,η αξία του Μελίσση ήταν βάση της αγοράς εκείνη την χρονιά ή βάση της τότε πλούσιας πολυμετοχικότητας; Ότι σας ζητήσανε 2.000.000€ (να βάζουμε και τα μηδενικά για να νιώθουμε για τι ποσά μιλάμε) και ο Αβραάμ πήγε με 2.800.000€ στον γαύρο δεν σημαίνει ότι πράξατε και καλώς. Κορόιδα σας πιάσανε στην συγκεκριμένη περίπτωση ,για έναν παίκτη που δεν αξίζει ούτε το 1/4 απο αυτό που κόστισε.

ΤΡΙΤΟΝ ,είχες το θράσος και είπες πως πήρατε τον Γιούρκα για να κάνετε το χατήρι του Πιλάβιου και της Εθνικής;; Ποιου Πιλάβιου ,ποιας Εθνικής και ποιας γαμημένης ΕΠΟ;; Αυτοί που μας στήσανε πέρυσι; Για την Εθνική που μια ζωή την δοξάζει αυτός ο Σύλλογος και μια ζωή στα εγχώρια πρωταθλήματα μας γαμάνε με απολυταρχικές μεθόδους;; Και τόλμησες και πέταξες και δημόσια αυτήν την πατάτα;;

Και τέλος στο εν κατακλείδι για την ατάκα που πέταξες στον κ.Γκότζο περί Παναθηναϊκοφροσύνης ..

Επειδή είχες αυτόν απέναντι σου που πλέον κανείς δεν αμφισβητεί αν αγαπά τον Σύλλογο ή τους Βαρδινογιάννηδες περισσότερο ..δεν σημαίνει ότι εσύ είσαι Παναθηναϊκός! Δεν ξαναγύριζες ούτε νεκρός στην Παιανία Κωστάκη και φόρεσες του πούστη την φανέλα Κωστάκη ..

Σχόλια

  1. S.O.S [Η Αστυνομία επικαλέστηκε τη ΓΓΑ για το θέμα με τις μετακινήσεις και εκτός αυτού όχι μόνο απαγόρευσε και τη λειτουργία ξεχωριστού εκδοτηρίου για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά ΑΝΑΓΚΑΣΕ τον Ατρόμητο να κρατήσει κλειστή τη θύρα που έχει στο ένα πέταλο για τους φιλοξενούμενου]MERIKI EXOYN VALI THEOYS KAI DEMONES NA XALASOYNE TO KLIMA POY YPARXI AYTOI TIN STIGMI STIN OMADA.TO 2STA2 TOYS EXEI XALASI KAI PSAXNOYNE ME KATHE TROPO NA TO XALASOUNE.XOPIS OPADOYS STO PERISTERI KAI TIN OMADA APROSTATEFTI PANE NA MAS KANOYNE MEGALI ZIMIA KAI AYTO DEN THA TOYS PERASI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου