ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ..


Δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2011 για να ανακαλύψουμε τα ερασιτεχνικά τμήματα.
Αυτή η υποστήριξη σε συνεχή βαθμό υπάρχει εδώ και μια δεκαπενταετία τουλάχιστον ..άλλες χρονιές με πιο ένταση ,άλλες όχι και τόσο. Σημασία έχει ότι υπάρχει και ευτυχώς που -όπως φαίνεται με τα πρώτα δείγματα σε πόλο και μπάσκετ γυναικών- δεν έχει χαθεί.

Κακώς που τα
τελευταία χρόνια ,η παρουσία μας στα γήπεδα όπου έπαιζε ο Σύλλογος γινόταν επιλεκτική και κακώς που αυτή η ιστορία τράβηξε πάνω απο χρόνο ..

Όπως όλα δείχνουν ,επιστρέφουμε σε ...χρονιές Ανεξάρτητων και πιο πίσω .Βέβαια αυτό θα φανεί και στην συνέχεια και αν υπάρχει η ανάλογη στήριξη ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Δεν πρέπει η κατάσταση στην μπάλα ,να μας ωθεί στον ερασιτέχνη.
Ο Ερασιτέχνης είναι απο μόνος του μαγεία ..

Όσοι πατάνε χρόνια τώρα ξέρουν και το λέω και με το ρομαντικό ύφος που αρμόζει ..Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

Μακάρι λοιπόν να συνεχίσουμε έτσι και να μην περαστεί σαν απλή πρόσκαιρη μόδα (όπως κάνουν οι γαύροι ,που πριν λίγα χρόνια ούτε που ξέρανε που παίζανε τα τμήματα τους) που θα ξεχαστεί με ενδεχόμενες επιτυχίες στην μπάλα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!

ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ...ΣΝΟΜΠΑΡΟΝΤΑΙ!

Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ??

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OK, ΡΕ ΣΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου