O σεϊχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum πίσω απο την πρόταση της Arboris Capital;


Το  leoforos.gr ανέβασε και κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά ,θέμα πως ο σεϊχης ,πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της Emirates βρίσκεται πίσω απο την πρόταση της Αrboris Capital και φέρεται ως ο ενδιαφερόμενος για το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ.

Αν ισχύει ή όχι ,μόνο αυτοί που το ανέβασαν το ξέρουν..

ΥΣ: Πάντως μόνο περίεργο μπορεί να χαρακτηριστεί πως εντελώς ξαφνικά ξαναβγήκε στο προσκήνιο η Arboris Capital ,ενώ φαίνεται την ίδια στιγμή να προχωράει η πρόταση του Πρίγκιπα.

Σχόλια

  1. οσο για τις αμφιβολιες εαν ισχυει η προταση της αρμπορις......και εαν εχει σχεση ο κυριος της φωτο με τον επενδυτη.......αυτος ειναι ο υποφαινομενος.....και ελατε τωρα να πουμε και τα σοβαρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι φιλε μου γνωριζω αρκετα πραγματα για την προταση και τον επενδυτη της.....αυτο που μπορω να πω ειναι οτι κανεις δεν παιζει με την "βασιλικη οικογενεια".......εαν σε βοηθησε αυτο......καλως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μου επιτρέψεις εγώ να τονίσω το "τελευταία φορά";
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η προταση της αρμπορις καπιταλ δεν μπορει να συγκρηθει με την υποθεση πριγκηπα-τσακα......ο επενδυτης που ενδιαφερεται δεν αφηνει περιθωρια του ποιος ειναι και αν εχει οικονομικη ευρωστια.......ειναι κολοσσος!!!!.....καποιος-καποιοι δεν θελουν αυτη η προταση να βγει στο Δ.Σ των μετοχων........χαλαει τα σχεδια αυτων που δεν εχουν καλο σκοπο για την αγαπη μας.......ευχομαι ο γιαννης βαρδινογιαννης να κανει για πρωτη(το τονιζω αυτο) και τελευταια φορα το σωστο.....ετσι θα σωσει και την υποληψη του.....τα υπολοιπα θα φανουν στην πορεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου