Συνεχίζει την αδικαιολόγητη χρονικά επίθεση στον Πατέρα ο γαύρος Χατζηνικολάου απο τα ΜΜΕ του.


Μπορεί η χθεσινή ήττα να μας ξενέρωσε και να μας χάλασε απίστευτα ,αλλά αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες με την επίθεση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Πατέρα και το ξαφνικό του ενδιαφέρον για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ,δεν μπορεί να μας περάσει απαρατήρητο και όσο περίεργη κι αν είναι η ξαφνική του εμμονή ,τόσο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μετά το fimotro ,τον eniko ,σειρά πήρε και η Real News που φιλοξενούσε στο πρωτοσέλιδο της φωτογραφία του Πατέρα με τον Ψωμιάδη. Ο λόγος που μπήκε προφανώς και δεν είναι τυχαίος ,αλλά όσο και να το θέλει ,ο κόσμος θυμάται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στην πλάτη του ποινικές διώξεις για τα στημένα. Προφανώς ,μόνο ο Νίκος Χατζηνικολάου θα το έχει ξεχάσει ..

Επίσης ,στο αθλητικό ένθετο της κυριακάτικης εφημερίδας ,ο δημοσιογράφος
Κυριάκος Ελευθεριάδης μας εξηγεί πως ο Πατέρας κατέστρεψε οικονομικά τον Παναθηναϊκό ,ξεχνώντας προφανώς τι παίκτες έφερε ,αν η ομάδα είχε επιτυχίες και τι σπατάλες γίνανε το καλοκαίρι του 2010 για να φτάσουμε στο σήμερα. Άρθρο-αφιέρωμα με προφανή εντολή να γίνει η προπαγάνδα που θέλουν.

Και εδώ πέρα σκάει το ερώτημα: Για ποιο λόγο στοχοποιήθηκε έτσι ξαφνικά ο Πατέρας απο τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Και απο που προέρχονται οι ..άνωθεν εντολές; Γιατί προφανώς 2 πόλους μπορεί να έχει η συγκεκριμένη επίθεση. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Για τον πρώτο ,το θεωρούμε δεδομένο μιας και τώρα ξεκινάνε ξανά τα επεισόδια με τα στημένα. Το θέμα είναι αν τις συγκεκριμένες ενέργειες του γαύρου Χατζηνικολάου τις ..ευλογεί και ο Βαρδής.

ΥΣ: Το θέμα αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι. Όχι επειδή μας ταίζει ο Πατέρας. Να ναι καλά ο άνθρωπος να μας αυξήσει και τις επιχορηγήσεις. Αλλά γιατί αυτός ο πόλεμος που γίνεται στον Παναθηναϊκό πρέπει επιτέλους να βρει και αντίδραση. Αυτοί χτυπάνε με πολυβόλα και εμείς με σφεντόνες.

ΥΣ2: Θα ανεβάσουμε και τρόπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε με Χατζηνικολάου και σία για να τους εκφράσετε και απευθείας τα παράπονα και τις απορίες που έχετε ..μόνο έτσι θα νιώσουν.

ΥΣ3: Η Real News κάνει πωλήσεις της τάξεως των 100.000 φύλλων. Το οποίο σημαίνει ότι την διαβάζουν τουλάχιστον οι διπλάσιοι άνθρωποι. Συν αυτοί που διαβάζουν τα πρωτοσέλιδα τους στα περίπτερα. Οπότε βγάλτε τα συμπεράσματα σας ,πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει ένα δημοσίευμα της ..

Σχόλια

  1. assassin green13/12/12 3:29 μ.μ.

     Θα ανεβάσουμε και τρόπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε με
    Χατζηνικολάου και σία για να τους εκφράσετε και απευθείας τα παράπονα
    και τις απορίες που έχετε ..μόνο έτσι θα νιώσουν.ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΝΤΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΛΗΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΠΑΙΔΙΑ...Κοκκινα, ''πρασινα''  και ΔΗΘΕΝ αντικειμενικα ΜΜΕ σε φουλ ρυθμους προπαγανδας..Τοσο πολυ ποναει καποιους το να παει καλα ο συλλογος?Και ενταξει,οι απεναντι πες,να το καταλαβεις...Αλλα και ολοι οι αλλοι?Τι αλλο θα δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι πολλά τα λεφτά
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ REAL, ΔΕΝ ΑΚΟΎΕΙ REAL FM, ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΆΜΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΒΡΟΣΥΣΤΗΜΑ
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασίλης1313/12/12 3:29 μ.μ.

    Έχει αποθρασυνθεί εντελώς ο Γαύρος.......
    http://fimotro.blogspot.com/2012/03/2_07.html 
    Το βρακάκι πρέπει να έχει γίνει πολύ καφέ λέμε......πόσο μας φοβούντε ρε αδέλφια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου