Ερυθρόλευκο αυτό-Goal



Ο θρίαμβος της αλήθειας και της συνέπειας προσωποποιείται στο εκπληκτικής έμπνευσης πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας «Goal». Η εφημερίδα, ιδιοκτησίας Μπόμπολα ο οποίος όπως είναι γνωστό είναι συνέταιρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και ως κατασκευαστής έχει αναλάβει μεταξύ άλλων και την ανέγερση του περίφημου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, παρομοιάζει τη χθεσινή επίθεση της αστυνομίας στον κόσμο του Παναθηναϊκού πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το ντέρμπι, με τη «Ριζούπολη».

Εχουν περάσει εννέα χρόνια από τότε, ωστόσο θα πρέπει να θυμήσουμε
στους νεότερους τι είχε γίνει στη «Ριζούπολη» τότε και ο καθένας μπορεί να κάνει τις συγκρίσεις του και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τότε η αστυνομία όχι μόνο δεν έκανε το όποιο έργο της, αντίθετα μάλιστα επέτρεψε στους οπαδούς του ΟΣΦΠ να βιαιοπραγήσουν εναντίον των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού δημιουργώντας εικόνες ζούγκλας. ΒΙΑΟΠΡΑΓΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ. Οχι εναντίον οπαδών, ούτε καν εναντίον αστυνομικών.

Σήμερα αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα τη λέξη «Ριζούπολη», σαν να μιλάει για κάποιο «κομβικό» σημείο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σαν να μιλάει για ένα απόγευμα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαν να μιλάει για το απόγευμα που ΕΠΑΕ, ΟΣΦΠ και αστυνομία συνεργάστηκαν άψογα προκαλώντας την κοινή λογική. Αλήθεια, γιατί δεν ανέφεραν τότε τίποτα στο πρωτοσέλιδό τους;

Το Goal και το Eθνος, όπως και η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης εκείνη την ημέρα πανηγύριζαν.

To πρωτοσέλιδο του Goal κοσμούσε ένα τεράστιο 7 ενώ στο πλάι αναφερόταν «ατελείωτο πάρτι σε όλη τη χώρα».



Πιο... περιγραφικό το Εθνος εκείνη την ημέρα: Απολαύστε!

3-0: O Θρύλος γράφει ιστορία με το 7ο σερί πρωτάθλημα


«Κόκκινες» ψυχάρες, «πράσινες» σκιές...


«Μεθυσμένη πολιτεία» ο Ολυμπιακός, υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός.


Αγκαλιά με το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός, που συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 3-0. Τρελό πανηγύρι από τους ερυθρόλευκους σε όλη την Ελλάδα, ενώ για τους «πράσινους» η βαριά ήττα σημαίνει «τέλος εποχής».


http://www.greenzone.gr/2012/03/owngoal-bobolas-vardinogiannis.html 

Σχόλια