ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!


ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ,ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ..
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ Α Π Ε Ι Ρ Α ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΑΖΩΝΕ ,ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΑΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΧΕΤΕ ΧΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ)..
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ 2 ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ..
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ..
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ..
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΧΘΕΣ (Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ..

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!
ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ REALITY KAI EMENA ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ... ΧΑΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ..) ,ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ Ή ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ,ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ..
...


Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/11 10:32 μ.μ.

    λέτε προδότες αυτούς που άνοιξαν τον Παναθηναϊκό, έφεραν παιχταράδες που ποτέ δεν είχαμε ξαναδεί, συσπείρωσαν τον κόσμο σε πρωτοφανή επίπεδα, έδωσαν όραμα μετά απο χρόνια κλπ
    αυτοί λοιπόν τα έβαλαν με το κατεστημένο του πράκτορα και τον εξαφάνισαν σε δύο μόλις χρόνια. ήταν δεδομένο πως το ίδιο θα γινόταν και με το κατεστημένο της οικογένειας που μίκραινε καθημερινά τον Παναθηναϊκό αλλά δεν είχαν υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα της οικογένειας των γιαννακόπουλων. μόλις αυτοί κατάλαβαν πως πάει να ανατραπεί η κατάσταση και να αναδειχθούν νέοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα (όπως παλιότερα με τον Βλάσση), με απροκάλυπτη επίδειξη μικροψυχίας-κακίας και υστεροβουλίας έπαθαν υστερία εναντίον τους, τους πολέμησαν όσο κανένας, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ για το καλό του Παναθηναϊκού για να μαραζώσει ξανά το ποδόσφαιρο και να είναι οι πρώτοι μάγκες με το μπάσκετ.
    προσωπικά τους αγάπησα απίστευτα αλλά αγαπάω πολύ περισσότερο τον Παναθηναϊκό, και επειδή συνειδητά αυτοί έκαναν ότι μπορούσαν για να αποτρέψουν την ανάσταση του για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους, τους θεωρώ προδότες και μάλιστα τους μεγαλύτερους που έχουν εμφανιστεί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/11 12:13 π.μ.

    OI AYTOKRATORIES DIALYONTAI EK TWN ESW.
    Elpizw oi Gianakopouloi na kanoun to swsto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου