Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΤΟ ΤΗΕPLAYER.GR -SITE TOY Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ...ΒΑΓΓΕΛΗ!!

Τhe player.gr

Απλά τραγικό να διαβάζουμε μια τόσο γλοιώδη ...ευχετήρια κάρτα απο το δήθεν αντικειμενικό site ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (γιου ,του πιο πετυχημένου Παναθηναϊκού παράγοντα) ,για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και παράλληλα ύποπτο για 3 σοβαρά αδικήματα.

Είναι τραγικό και τα 2
αθλητικά sites του Δ.Γιαννακόπουλου να είναι τα μοναδικά αντικειμενικά sites που παίζουν την συγκεκριμένη είδηση.

Είναι τραγικό να εύχεται ,με τόσο αγαπησιάρικα λόγια ,χρόνια πολλά στον άνθρωπο που μας έκλεψε το πρωτάθλημα και να τον εκθειάζει για τα φετινά του κατορθώματα ,την στιγμή που η Ελληνική Δικαιοσύνη τον θεωρεί ύποπτο για σχετικές παράνομες ενέργειες.

Πραγματικά ,το σημερινό "Χρόνια Πολλά Βαγγέλη" συναγωνίζεται το "Πετάξτε τις φανέλες" που έχει τολμήσει να βάλει για πρωτοσέλιδο στην φυλλάδα του.

Και το ακόμη πιο τραγικό; Παίζει όλη την μέρα ,τα ...χρόνια πολλά στα πρώτα θέματα στην κεντρική του σελίδα. Και εμείς απο εκεί μάθαμε για τα γενέθλια ..

ΥΣ: Κράζουμε έντονα τους τελευταίους μήνες τον Δ.Γιαννακόπουλο για τις ενέργειες του αλλά πάντα υποστηρίζαμε πως είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε κάτι που να δικαιολογεί το σημερινό.

ΥΣ2: Δ.Γιαννακόπουλε και την συγκεκριμένη ανάρτηση ο Γέμελος την έβαλε και όλη μέρα δεν την έχεις διαβάσει να φανταστούμε;;

ΥΣ3: To katimagiko.gr ανέβασε και αυτό σχετική ανάρτηση ..αν δεν ξέρατε ότι το άλλο είναι αντικειμενικό site ,θα βρίσκατε πολλές διαφορές;

http://www.theplayer.gr/?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=74148
http://www.katimagiko.gr/article/24382/hronia-polla-proedre

ΥΣ4: Ο εχθρός του εχθρού μου ,είναι και δικός μου φίλος ...σίγουρα αυτό εφαρμόζεις Δ.Γιαννακόπουλε!

ΥΣ5: Στο συγκεκριμένο site ,διευθυντής είναι ο Γέμελος ,ο οποίος για χρόνια ολόκληρα δούλευε στο star channel ,συμφερόντων Βαρδινογιάννη και ο Γκότζος ο οποίος είναι γνωστός σε όλους μας για τα πεπραγμένα του .

Σχόλια